Van harte welkom

Dorpsfiguren, krantenlezers, wandelaars en fietsers, vaste gasten en toeristen, zakenmensen, ze treffen elkaar bij De Zwarte Ruiter. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor koffie en de krant, lunch, diner, of gewoon een drankje. Samen met onze gasten zorgen wij voor een gezellige huiskamersfeer in ons bruin café-restaurant of op ons heerlijke terras. Er is altijd wel iets nieuws te proeven, te zien, te beluisteren of te beleven!

 Logeren in de herberg !

Wist je, dat je ook kunt logeren in onze herberg ? Er is een jaar hard gewerkt om 8 kamers te realiseren, geïnspireerd op de traditionele herberg uit de tijd dat men nog met paard en wagen reisde en waar je kon eten, drinken en overnachten. Die sfeer van vroeger combineren we met het comfort van vandaag. Elke kamer is ruim met een Swiss Sense boxspring en heeft een badkamer met een zalige regendouche. WiFi en TV in de kamers is vanzelfsprekend. Er is gewerkt met alleen maar natuurlijke materialen volgens “oude” principes, zoals leemstuc, wat zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. De grootte en verrassende indeling van de kamers variëren en dus ook de prijzen: € 85, € 100 of € 125 en da’s per kamer voor 2 personen inclusief een (h)eerlijk ontbijt. Bij een meerdaags verblijf gelden uiteraard aangepaste tarieven. We zijn er trots op dat “Herberg de Zwarte Ruiter” nu écht de herberg is waar je kunt eten en drinken én logeren. Informeer naar de beschikbaarheid van kamers via info@herbergdezwarteruiter.nl of tel. 043-4504635

Over De Zwarte Ruiter Gulpen

Herberg De Zwarte Ruiter

…dankt haar naam aan de Rutten’s Bierbrouwerij De Zwarte Ruiter N.V., opgericht in 1893, een brouwerij die succesvol was met de productie van Maastrichts Oud (“Mestreechs Aajt”) en Maastrichts Jong. Mestreechs Aajt is een donker, lichtrinzig bier. Ooit de bierstijl van Maastricht, maar het verdween aan het eind van de 50-er jaren als gevolg van het verlangen naar pils. Vanaf 1991 herleeft de historie in Herberg De Zwarte Ruiter.

Adres & Contactgegevens

Markt 4, 6271 BD Gulpen

Tel 043-4504635

info@herbergdezwarteruiter.nl

Openingstijden Kerst 2019

Dinsdag 24 december gesloten
Woensdag 25 december Eerste Kerstdag gesloten
Donderdag 26 december Tweede Kerstdag ‘normaal’ open van 10-17 uur voor koffie | lunch | borrel. Vanaf 18 uur kerstdiner op reservering.

Onze normale openingstijden

  • cafe & restaurant: 6 dagen per week open, woensdag t/m maandag van 10.00 – 01.00 uur
  • dinsdag gesloten
  • keuken open van 11.30 – 21.00 uur: lunch borrel en diner
  • herberg: overnachten inclusief ontbijt is 7 dagen per week mogelijk
Smaak & Vertier

Het team van De Zwarte Ruiter streeft ernaar om iedere dag weer een mooi product aan u aan te bieden. Kwaliteit, pure smaak, producten uit de streek, dat vinden wij belangrijk. En als u geniet van een heerlijk gerecht met een goed glas bier of wijn, dan genieten wij ook. Dat is voor ons het mooiste wat er is.

Onze Dranken

homepage_dranken

Lunchkaart

FOTO Eten en Drinken lunch

Dinerkaart

eten en drinken_diner

Evenementen

homepage_evenementen
Nieuws & Activiteiten

Hieronder tonen wij u regelmatig nieuws en informatie over evenementen in en om De Zwarte Ruiter. Wilt u hiervan automatisch op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo mist u nooit meer iets!