Eten & Drinken

Pure smaak, producten uit de streek, dat vinden wij belangrijk. Hier vindt u onze lunch, diner en borrel kaart

Logeren

Na een borrel en een zalig diner zó je bed in kunnen glijden. Logeren in de herberg. Heerlijk toch?

Arrangementen

Wilt u er even helemaal tussenuit? Wandelen, fietsen, golfen, de Gulpener Bierbrouwerij bezoeken …

Zakelijk

Al jaren een bijzondere ontmoetingsplek voor zakelijk succes. Bekijk hier onze vergader arrangementen

COVID-19 update

De laatste stap in de versoepeling van ‘coronamaatregelen’ is gezet. Per 23 maart gelden alleen de basisadviezen zoals vaak je handen wassen en hoesten in de elleboog, maar we nemen afscheid van het coronatoegangsbewijs, de verplichte 1,5 meter afstand, het dragen van een mondkapje, een maximaal aantal bezoekers en een vaste zitplaats in de horeca. Dat betekent dus dat ook de grote nachtclubs, discotheken, festivals en evenementen weer onbeperkt opengaan.

Lieve gasten, we verheugen ons erop om jullie weer te zien. Wat hebben we jullie gemist! Dank voor jullie steun de afgelopen periode. Welkom weer en tot gauw! ♥
Connie & Gaston en Team de Zwarte Ruiter

Kom logeren in de Herberg!

Wist u, dat je ook kunt logeren in onze herberg? Liefst 8 kamers hebben we, geïnspireerd op de traditionele herberg uit de tijd dat men nog met paard en wagen reisde en waar je kon eten, drinken en overnachten. Die sfeer van vroeger combineren we met het comfort van vandaag.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met een zalige regendouche. Er is gebouwd met natuurlijke materialen volgens “oude” principes, zoals leemstuc, wat zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. De grootte en verrassende indeling van de 8 kamers variëren en dus ook de tarieven. We zijn er trots op dat “Herberg de Zwarte Ruiter” nu écht de herberg is waar je kunt eten en drinken én logeren. Informeer naar de beschikbaarheid van kamers via info@herbergdezwarteruiter.nl of tel. 043-4504635 / 0654670118 of boek meteen via onze website.

Bij De Zwarte Ruiter is altijd iets te doen…

We houden u graag op de hoogte van onze eigen en lokale evenementen. Een goed verhaal, live muziek, een geweldige aanbieding, we plaatsen het hier. Wilt u daar niets van missen?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

In beperkte regelmaat zullen we u via email op de hoogte houden van het reilen en zeilen in en rondom de herberg. Aanmelden is makkelijk. Vul hieronder uw emailadres in en klik op ‘inschrijven’.

Aanbiedingen, nieuws en goede verhalen