Van harte welkom Dorpsfiguren, krantenlezers, wandelaars en fietsers, vaste gasten en toeristen, zakenmensen, ze treffen elkaar bij De Zwarte Ruiter. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor koffie en de krant, lunch, diner, of gewoon een drankje. Samen met onze gasten zorgen wij voor een gezellige huiskamersfeer in ons bruin café-restaurant of op ons heerlijke terras. Er is altijd wel iets nieuws te proeven, te zien, te beluisteren of te beleven!
Eten & Drinken

Pure smaak, producten uit de streek, dat vinden wij belangrijk. Hier vindt u onze lunch, diner en borrel kaart

Logeren

Kom tot rust in een van onze 8 herbergkamers. Na een diner of borrel zo uw bed in kunnen glijden. Heerlijk toch?

Arrangementen

Wilt u er even helemaal tussenuit? Wandelen, fietsen, golfen, de Gulpener Bierbrouwerij bezoeken …

Zakelijk

Al jaren een bijzondere ontmoetingsplek voor zakelijk succes. Bekijk hier onze vergader arrangementen

Wateroverlast Limburg update

Wij prijzen ons gelukkig dat De Zwarte Ruiter in Gulpen GEEN wateroverlast heeft door de extreem hevige regenval de afgelopen dagen. Terwijl velen, ook dierbare horeca collega’s, slechts een paar kilometer bij ons vandaan zoals in Valkenburg, Mechelen, Slenaken enorme schade hebben opgelopen. Het is werkelijk niet te bevatten. Zo vreselijk triest dit, we leven met hen mee.
De Zwarte Ruiter is dus gewoon OPEN voor koffie, lunch, borrel en diner. U bent van harte welkom.
Gasten die gepland hebben om één of meer dagen bij ons in de herberg komen logeren, kunnen gewoon naar Gulpen komen en gebruik maken van alle faciliteiten. 

COVID-19 update

M.i.v. zaterdag 10 juli 2021 zijn de volgende overheidsmaatregelen weer van kracht voor de horeca:

  • Een vaste zitplek is verplicht; Dit mag ook een zitplek aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • De horecagelegenheid is verplicht om bezoekers te vragen zich te registreren en vooraf een gezondheidscheck te doen.
  • Voor binnen en buiten op het terras geldt: 100% van de capaciteit mag gebruikt worden, maar op 1,5 meter afstand.  Wij hebben dus bewust binnen en op ons terras minder tafels en stoelen staan dan ‘normaal’,  zodat wij samen met onze gasten die 1,5 meter afstand regel kunnen respecteren.
  • Entertainment is niet toegestaan. Optredens en beeldschermen zijn niet toegestaan en mag geen harde muziek gedraaid worden.
  • Horecagelegenheden hebben beperkte openingstijden; Zij mogen open van 06:00 tot 00:00 uur.
    Bij De Zwarte Ruiter doen wij het voorlopig zo: Ons CAFE RESTAURANT en TERRAS zijn open 6 dagen per week: Woensdag t/m maandag 10.00-23.00 en op zondag -22.00 uur. Dinsdag gesloten. Wij serveren lunch van 12.00–16.00 uur. Diner van 17.00 – 21.00 uur.  Reserveren is gewenst. Registreren is verplicht. Onze HERBERG is open voor logés, 7 dagen per week. Annuleren kan kosteloos, mochten er ‘corona’ gerelateerde redenen zijn waarom u helaas lastminute zou moeten annuleren.

We hopen u snel weer bij ons te zien! 

Connie & Gaston en
Team de Zwarte Ruiter

Kom logeren in de Herberg!

Wist u, dat je ook kunt logeren in onze herberg? Liefst 8 kamers hebben we, geïnspireerd op de traditionele herberg uit de tijd dat men nog met paard en wagen reisde en waar je kon eten, drinken en overnachten. Die sfeer van vroeger combineren we met het comfort van vandaag.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met een zalige regendouche. Er is gebouwd met natuurlijke materialen volgens “oude” principes, zoals leemstuc, wat zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. De grootte en verrassende indeling van de 8 kamers variëren en dus ook de tarieven. We zijn er trots op dat “Herberg de Zwarte Ruiter” nu écht de herberg is waar je kunt eten en drinken én logeren. Informeer naar de beschikbaarheid van kamers via info@herbergdezwarteruiter.nl of tel. 043-4504635 / 0654670118 of boek meteen via onze website.

Bij De Zwarte Ruiter is altijd iets te doen…

We houden u graag op de hoogte van onze eigen en lokale evenementen. Een goed verhaal, live muziek, een geweldige aanbieding, we plaatsen het hier. Wilt u daar niets van missen?

Aanbiedingen, nieuws en goede verhalen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

In beperkte regelmaat zullen we u via email op de hoogte houden van het reilen en zeilen in en rondom de herberg. Aanmelden is makkelijk. Vul hieronder uw emailadres in en klik op ‘inschrijven’.