Van harte welkom Dorpsfiguren, krantenlezers, wandelaars en fietsers, vaste gasten en toeristen, zakenmensen, ze treffen elkaar bij De Zwarte Ruiter. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor koffie en de krant, lunch, diner, of gewoon een drankje. Samen met onze gasten zorgen wij voor een gezellige huiskamersfeer in ons bruin café-restaurant of op ons heerlijke terras. Er is altijd wel iets nieuws te proeven, te zien, te beluisteren of te beleven!
Eten & Drinken

Pure smaak, producten uit de streek, dat vinden wij belangrijk. Hier vindt u onze lunch, diner en borrel kaart

Logeren

Kom tot rust in een van onze 8 herbergkamers. Na een diner of borrel zo uw bed in kunnen glijden. Heerlijk toch?

Arrangementen

Wilt u er even helemaal tussenuit? Wandelen, fietsen, golfen, de Gulpener Bierbrouwerij bezoeken …

Zakelijk

Al jaren een bijzondere ontmoetingsplek voor zakelijk succes. Bekijk hier onze vergader arrangementen

COVID-19 update

Via deze link vindt u een overzicht van overheidsmaatregelen die gelden per zaterdag 25 september.
We zijn blij dat we u weer als gast mogen ontvangen en hopen u snel bij ons te zien.
Connie & Gaston en
Team de Zwarte Ruiter

Kom logeren in de Herberg!

Wist u, dat je ook kunt logeren in onze herberg? Liefst 8 kamers hebben we, geïnspireerd op de traditionele herberg uit de tijd dat men nog met paard en wagen reisde en waar je kon eten, drinken en overnachten. Die sfeer van vroeger combineren we met het comfort van vandaag.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met een zalige regendouche. Er is gebouwd met natuurlijke materialen volgens “oude” principes, zoals leemstuc, wat zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. De grootte en verrassende indeling van de 8 kamers variëren en dus ook de tarieven. We zijn er trots op dat “Herberg de Zwarte Ruiter” nu écht de herberg is waar je kunt eten en drinken én logeren. Informeer naar de beschikbaarheid van kamers via info@herbergdezwarteruiter.nl of tel. 043-4504635 / 0654670118 of boek meteen via onze website.

Bij De Zwarte Ruiter is altijd iets te doen…

We houden u graag op de hoogte van onze eigen en lokale evenementen. Een goed verhaal, live muziek, een geweldige aanbieding, we plaatsen het hier. Wilt u daar niets van missen?

Aanbiedingen, nieuws en goede verhalen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

In beperkte regelmaat zullen we u via email op de hoogte houden van het reilen en zeilen in en rondom de herberg. Aanmelden is makkelijk. Vul hieronder uw emailadres in en klik op ‘inschrijven’.