*  BINNENKORT VERNIEUWDE WEBSITE ! *

Van harte welkom

Dorpsfiguren, krantenlezers, wandelaars en fietsers, vaste gasten en toeristen, zakenmensen, ze treffen elkaar bij De Zwarte Ruiter. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor koffie en de krant, lunch, diner, of gewoon een drankje. Samen met onze gasten zorgen wij voor een gezellige huiskamersfeer in ons bruin café-restaurant of op ons heerlijke terras. Er is altijd wel iets nieuws te proeven, te zien, te beluisteren of te beleven!

 Logeren in de herberg

Wist je, dat je ook kunt logeren in onze herberg ? Met een zalig ontbijt ? Er is een jaar hard gewerkt om 8 kamers te realiseren, geïnspireerd op de traditionele herberg uit de tijd dat men nog met paard en wagen reisde en waar je kon eten, drinken en overnachten. Die sfeer van vroeger combineren we met het comfort van vandaag. De grootte en verrassende indeling van de kamers variëren en dus ook de prijzen: van € 85 tot € 125 voor 2 personen inclusief ontbijt. Bij een meerdaags verblijf gelden uiteraard aangepaste tarieven. We zijn er trots op dat “Herberg de Zwarte Ruiter” nu écht de herberg is waar je kunt eten en drinken én logeren. Informeer naar de beschikbaarheid van kamers via info@herbergdezwarteruiter.nl of tel. 043-4504635 / 0654670118.

COVID-19 update
HERBERG OPEN incl. ontbijt en diner | CAFE & RESTAURANT gesloten

Uiteraard hebben u en wij gekeken naar de persconferentie dinsdagavond. Na vandaag, woensdag 14 oktober, moeten eet- en drinkgelegenheden sluiten voor gasten, ook de terrassen. Afhalen en bezorgen blijft mogelijk, en hotels mogen open blijven voor logiesgasten, ook voor hun eten en drinken, zoals nu (niet voor externe gasten zonder logies). Voor alle gasten die de komende weken bij ons verblijven verzorgen wij elke dag ONTBIJT en DINER ’s-avonds in ons cafe-restaurant. De BAR is open tot 22.00 uur. Er zijn 2 dakterrassen bij de herbergkamers, waar u gebruik van kunt maken. En bij de kamers is een gezamenlijk keukentje met koelkast, waar onze gasten hun eigen drank/yoghurt/fruit etc. koel kunnen bewaren. We kunnen LUNCH pakketjes voor u verzorgen, indien gewenst.

Weet, dat u van harte welkom bent bij ons om te komen logeren en dat wij, rekening houdend met de bekend gemaakte aangescherpte overheidsmaatregelen, er alles aan zullen doen om uw verblijf zo veilig en heerlijk en aangenaam mogelijk te maken. Voor informatie en/of reserveringen zijn wij bereikbaar onder tel.nr. 0654670118 (Connie Knoop).

Over De Zwarte Ruiter Gulpen

Herberg De Zwarte Ruiter

…dankt haar naam aan de Rutten’s Bierbrouwerij De Zwarte Ruiter N.V., opgericht in 1893, een brouwerij die succesvol was met de productie van Maastrichts Oud (“Mestreechs Aajt”) en Maastrichts Jong. Mestreechs Aajt is een donker, lichtrinzig bier. Ooit de bierstijl van Maastricht, maar het verdween aan het eind van de 50-er jaren als gevolg van het verlangen naar pils. Vanaf 1991 herleeft de historie in Herberg De Zwarte Ruiter.

Adres & Contactgegevens

Markt 4, 6271 BD Gulpen

Tel 043-4504635

info@herbergdezwarteruiter.nl

Onze openingstijden

  • HERBERG: overnachten incl. ontbijt en diner kan 7 dagen per week. Info/reserveringen: tel. 0654670118 info@herbergdezwarteruiter.nl
  • CAFE & RESTAURANT: m.i.v. donderdag 15 oktober gesloten conform aangescherpte COVID-19 Rijksoverheidsmaatregelen d.d. 13 oktober 2020
Smaak & Vertier

Onze Dranken

Lunchkaart

Dinerkaart

Evenementen

homepage_evenementen
Nieuws & Activiteiten

Hieronder tonen wij u regelmatig nieuws en informatie over evenementen in en om De Zwarte Ruiter. Wilt u hiervan automatisch op de hoogte gehouden worden dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo mist u nooit meer iets!