Het heuvelland laat zich van haar mooiste kant zien, in prachtige herfstkleuren. Een mooie tijd nu om dat te komen ontdekken, voelen, proeven. Van harte welkom dus ! om van Zuid-Limburg te komen genieten. De mooiste wandelroutes liggen klaar en de fietsen kunnen ook mee, deze kunnen we veilig binnen stallen.

Voor alle gasten die de komende weken bij ons verblijven verzorgen wij elke dag ontbijt en ‘a la carte’ diner in ons cafe-restaurant. Er zijn 2 dakterrassen bij de herbergkamers, waar u gebruik van kunt maken. Bij de kamers is een gezamenlijk keukentje met koelkast, waar onze gasten hun eigen drank/yoghurt/fruit etc. kunnen bewaren. We kunnen lunchpakketten voor u verzorgen, als u dat wilt.

Weet, dat u van harte welkom bent bij ons om te komen logeren. Onze herberg heeft 8 kamers; Wanneer alle 8 kamers bezet zijn, zijn er maximaal 16 gasten in huis. Rekening houdend met de COVID-19 overheidsmaatregelen, zullen wij er alles aan doen om uw verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. Mocht het onverhoopt zo zijn, dat er ‘corona’ gerelateerde redenen zijn, waarom u uw verblijf alsnog ‘last minute’ moet annuleren, bijvoorbeeld i.v.m. ziekte of omdat de maatregelen verder worden aangescherpt en u helemaal niet meer mág reizen, dan kan dat annuleren uiteraard kosteloos. Als u een kamer reserveert,  is geen vooruitbetaling nodig.

De beschikbaarheid van onze kamers (en de reviews 😊) vindt u op booking.com: https://www.booking.com/hotel/nl/herberg-de-zwarte-ruiter.nl.html

Informatie / reserveren rechtstreeks: tel. 0654670118 (Connie Knoop) of e-mail info@herbergdezwarteruiter.nl

IVK1704-Sfeer-0838      IVK1704-Gerardus-0360

Herberg de Zwarte Ruiter_Korenwolf      IVK1704-Moutzolder-0233

IVK1704-Moutzolder-0224   IVK1704-Gerardus-0366   IVK1704-Lentebok-0447