Woensdag 20 november 2019: Wij nodigen u uit voor een joyeux concert rond het Franse lied, afgewisseld met gerechten uit de Franse keuken die speciaal voor deze avond voor u zijn samengesteld. Voor u treden op Ghislaine Mommer, zang, en Clemens Hoffman, piano, met een repertoire van amoureuze ballades, verstilde liederen, frivole klanken tot een touche de nouvelle vague in De Zwarte Ruiter van 18.00 tot circa 22.00 uur.

Cent-Mille-Chansons-afbeelding-flyer-logo-voorkant (2)

Ghislaine Mommer en Clemens Hoffman zijn beide afgestudeerd aan het conservatorium te Maastricht. Met veel enthousiasme nemen zij hun publiek mee op deze muzikale reis en staan zij garant voor een onvergetelijke avond; Een ode aan de diversiteit van het Franse lied en dat gecombineerd met een heerlijk diner.

Onvergetelijke melodieën als ‘Pour un flirt’, ‘La vie en rose’ en ‘Aux Champs Elysées’ zijn er om gezongen te worden. Daarom wordt het publiek verleid om het tweede deel van de avond mee te zingen met de chansons die speciaal hiervoor geselecteerd zijn. Een tekstboekje wordt u bij de ontvangst met apéritif uitgereikt.

 

 

 

Programma:

18.00 uur: Ontvangst met apéritif Kir Royale en placering
Introductie en openingsnummers
18.45 uur: Entrée – voorgerecht
Vervolg chansons
19.45 uur: Plat principal – hoofdgerecht
Vervolg chansons
20.45 uur: Dessert
Vervolg chansons
21.15 uur: Service à café – koffie/thee/friandises
Verzoekchanson
22.00 uur: Einde

De kosten voor dit arrangement ‘Diner Chantant’ bedragen € 47,50. Drankjes bij het diner worden apart verrekend. U kunt zich aanmelden bij Herberg de Zwarte Ruiter tel. 043-4504635 / info@herbergdezwarteruiter.nl. Het maximaal aantal plaatsen is 60, hierna sluit de mogelijkheid voor aanmelding. Laat u verrassen door Franse liedkunst en culinaire surprises !

 

 

Evenement info & Locatie

Kaart wordt geladen...

Datum: 20/11/2019
Tijdstip: 18:00 - 22:00

Locatie: Herberg De Zwarte Ruiter