Voorgerechten
-
Dit is een aangepaste menukaartDit is de AANGEPASTE MENUKAART voor gasten die in januari/februari bij ons in de herberg logeren. Voor hen mogen wij ontbijt, lunch en 'a la carte' diner verzorgen. Als wij hopelijk binnenkort weer 'normaal' open zijn en meer gasten mogen ontvangen, dan vindt u hier uiteraard veel meer gerechten en variatie in vlees vis en vegetarische gerechten, zoals u dat van ons gewend bent!
-
Rundercarpaccio€12,50truffelmayonaise ∼ rucola ∼ Limburgse grottenkaas
-
Salade Val-Dieukaas€11,50walnoten ∼ honing
-
Garnalenkroketjes€11,50limoenmayonaise ∼ salade ∼ toast
Soepen
-
Limburgse mosterdsoep€6,50wijnzuurkool ∼ spekjes
-
Wildbouillon€6,50bospaddenstoelen
Hoofdgerechten vlees
-
Biefstuk - Blanc Bleu Belge€20,50pepersaus ∼ frites ∼ warme groenten
-
Runderstoverij€18,50bereid met Gulpener speciaalbier ∼ frites ∼ warme groenten
-
Sate van varkenshaas€18,50atjar ∼ kroepoek ∼ frites ∼ salade
-
Spareribs€19,50Gaasterlands kruidvarken ∼ ketjapmarinade ∼ sausjes ∼ frites en salade
-
Gerecht van de chef: Kalfsoester€21,50parmaham ∼ saliejus ∼ warme groenten ∼ frites
Hoofdgerechten vis
-
Zalmfilet€19,50witte wijnsaus ∼ frites ∼ warme groenten
Hoofdgerechten vegetarisch
-
Gegrilde aubergine ras el hanout€15,50mozzarella ∼ zontomaat ∼ parelcouscous
-
Salade Val-Dieu kaas€15,50walnoten ∼ honing
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse seizoensgroenten
Desserts
-
Cheesecake€7,50huisgemaakt ∼ geserveerd met ijs en slagroom
-
Dame Blanche€6,50vanille ijs ∼ warme chocoladesaus ∼ slagroom
-
Kaasplankje€9,50
Speciale Koffies
-
Koffie Zwarte Ruiter€5,25
-
Koffie Heuvelland€5,25
-
Hasseltse koffie€5,25
-
Limburgse koffie€5,25met Els en slagroom
-
Irish coffee€5,75met whiskey en slagroom
-
Italiaanse koffie€5,75met Amaretto en slagroom
-
Franse koffie€5,75met Grand Marnier en slagroom
-
Spaanse koffie€5,75met Licor 43 en slagroom