Voorgerechten
-
Hertencarpaccio15,50truffelmayonaise • abdijkaas • pitten • rucola
-
Bommeriger hoen14,50gemarineerd in kriekbier en chilisaus • salade
-
Gekruide zalm14,50mierikswortelcrème • komkommer
-
Garnalenkroketjes13,50remouladesaus • salade • toast
-
Gevulde portobello (v)15,50bospaddenstoelen • Val-Dieukaas • Preiselbeeren
-
Proeverijtje van voorgerechten16,503 gerechtjes • wisselend
Soepen
-
Limburgse mosterdsoep6,75wijnzuurkool • spekjes
-
Gegratineerde uiensoep7,00
-
Soep van de dag6,75wisselend
Hoofdgerechten vlees
-
Gerecht van de Chefdagprijswisselend
-
Wild duo28,50hert & wildzwijn • spruit • rode kool • puree • stoofpeer
-
Wildpeper22,50spruit • rode kool • puree • stoofpeer
-
Eendeborstfilet21,50krieksaus • reifkoek
-
Runderbiefstuk24,50Blanc Bleu Belge • bordelaisesaus
-
Saté van varkenshaas19,50pindasaus • kroepoek • atjar
Hoofdgerechten vis
-
Vis van de dagdagprijswisselend
-
Limburgse forel19,50afgeblust met witte wijn • amandelen
-
Tijgergamba's 'en papillote'19,50groenten • citroen • viskoekje
Hoofdgerechten vegetarisch
-
Vega verrassing van de chef17,50wisselend gerecht
-
Risolles van knolselderij & parelgort17,50truffel • parmezaan
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse seizoensgroenten
Desserts
-
Chefs Special8,50verrassing van de chef • wisselend gerecht
-
Tarte Tatin8,50peer • deeg • vanilleijs • caramel
-
Dame Blanche8,50vanilleijs • chocoladesaus (huisgemaakt) • slagroom
-
Aachener print parfait8,50caramelsaus • slagroom
-
Kaasplankje14,503 streekkaasjes • stroop • kletzenbrood
Speciale Koffies
-
Koffie Zwarte Ruiter7,50
-
Koffie Heuvelland7,50
-
Hasseltse koffie7,50
-
Limburgse koffie7,50met Els en slagroom
-
Irish coffee7,50met whiskey en slagroom
-
Italiaanse koffie7,50met Amaretto en slagroom
-
Franse koffie7,50met Grand Marnier en slagroom
-
Spaanse koffie7,50met Licor 43 en slagroom