Voorgerechten
-
Hertencarpaccio€14,50cranberry compote • oude kaas
-
Salade grottenham€12,50zuurkool • kruidenolie • pitten
-
Scampi's in knoflookboter€13,50brioche brood
-
Salade Ruiter & Co€14,50makreel • zalm • garnalen • limoendressing
-
Salade Val-Dieu kaas (v)€13,50bospaddenstoelen in zoetzuur • frambozendressing
-
Oesterzwamkroketjes (v)€12,50truffelmayonaise • toast
-
Proeverijtje van voorgerechten€14,50
Soepen
-
Limburgse mosterdsoep€6,50wijnzuurkool ∼ spekjes
-
Gegratineerde uiensoep€7,00
-
Soep van de dagdagprijswisselend
Hoofdgerechten vlees
-
Gerecht van de Chefdagprijswekelijks wisselend
-
Wild duo: hert & wildzwijn€27,50saus van bundelzwam • puree • rode kool • spruiten • stoofpeer
-
Wildpeper€22,50wildgarnituur • aardappelkroketjes
-
Biefstuk 'Blanc Blue Belge'€24,50spek ui champignons
-
Spaakhammetje€19,50Gulpener 'Mestreechs Aajt' marinade • zuurkool • puree • mosterdjus
-
Sate van varkenshaas€18,50pindasaus • kroepoek • atjar
-
Bommeriger hoen€19,50zacht gegaard • truffeljus
Hoofdgerechten vis
-
Vis van de dagdagprijswekelijks wisselend
-
Limburgse forel€19,50afgeblust met witte wijn • amandelen
-
Bouillabaise€20,50rouille • brioche
Hoofdgerechten vegetarisch
-
Grotchampignons a l'escargot€17,50rode kool • puree • salade
-
Maaltijdsalade Val-Dieu kaas€16,50bospaddenstoelen in zoetzuur • frambozendressing
-
Vega verrassing van de Chef€16,50wekelijks wisselend
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse seizoensgroenten
Desserts
-
Chefs Special€7,50verrassing van de chef ∼ wekelijks wisselend
-
Chocolade lava cake€8kersenijs ∼ slagroom
-
Dame Blanche€8vanille ijs ∼ huisgemaakte chocoladesaus ∼ slagroom
-
Stoofpeertjes€7,50kersenijs ∼ slagroom
-
Kaasplankje€12,503 streekkaasjes ∼ stroop ∼ kletzenbrood
Speciale Koffies
-
Koffie Zwarte Ruiter€6,50
-
Koffie Heuvelland€6,50
-
Hasseltse koffie€6,50
-
Limburgse koffie€6,50met Els en slagroom
-
Irish coffee€6,50met whiskey en slagroom
-
Italiaanse koffie€6,50met Amaretto en slagroom
-
Franse koffie€6,50met Grand Marnier en slagroom
-
Spaanse koffie€6,50met Licor 43 en slagroom