Voorgerechten
-
Hertencarpaccio15,50truffelcreme • oude Reypenaar • knolselderij
-
Salade lardon13,50spekjes • champignons • ui • croutons • frambozendressing
-
Salade hete kip14,50champignons • ui • chili
-
Garnalenkroketjes14,50ravigotte • salade • toast
-
Portobello (v)15,50Val-Dieu kaas • bosbaddenstoelen • vijgen compote
-
Proeverijtje16,503 voorgerechtjes, wisselende samenstelling
Soepen
-
Limburgse mosterdsoep7,50wijnzuurkool • spekjes
-
Gegratineerde uiensoep8,00
-
Soep van de dag7,00wisselend
Hoofdgerechten vlees
-
Wild duo29,50Hert & wildzwijn • rodewijnsaus • puree • spruit • rode kool • stoofpeer
-
Wildpeper23,50Stoofpot hert & wildzwijn • aardappelkroketjes • winterse garnituur
-
Eendeborstfilet21,50krieksaus • gratin
-
Runderbiefstuk25,50Blanc Bleu Belge rund • bearnaise • gratin
-
Saté van varkenshaas19,50pindasaus • atjar • kroepoek • friet en salade
-
Gerecht van de Chefdagprijswisselend gerecht
Hoofdgerechten vis
-
Vis van de dagdagprijswisselend gerecht
-
Limburgse forel21,50afgeblust met witte wijn • amandelen
-
Kabeljauw24,50saffraan saus
Hoofdgerechten vegetarisch
-
Vega verrassing van de Chef18,50wisselend gerecht
-
Bospaddenstoelen ragout18,50pasteitje
-
Maaltijdsalade Val-Dieu kaas17,50walnoten • frambozendressing • friet / brood
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse seizoensgroenten
Desserts
-
Aachener print parfait8,50caramelsaus • slagroom
-
Cheesecake8,50huisgemaakt • slagroom
-
Dame Blanche8,50vanilleijs • warme chocoladesaus • slagroom
-
Tarte Tatin8,50peer • kaneelijs • slagroom
-
Kaasplankje14,503 streekkaasjes • stroop • kletzenbrood
-
Dessert van de Chefdagprijszoet dessert van de chef • wisselend gerecht
Speciale Koffies
-
Koffie Zwarte Ruiter8,00
-
Koffie Heuvelland8,00
-
Hasseltse koffie8,00
-
Limburgse koffie8,00met Els en slagroom
-
Irish coffee8,00met whiskey en slagroom
-
Italiaanse koffie8,00met Amaretto en slagroom
-
Franse koffie8,00met Grand Marnier en slagroom
-
Spaanse koffie8,00met Licor 43 en slagroom