mosa sax kwartetVandaag het laatste zondagochtendconcert Muziek Klassiek Gulpen van dit seizoen. Voor u treedt op het Mosa Saxofoonkwartet met werken van o.a. Johann Sebastian Bach, Maruice Ravel, en Piotr Iljitsj Tschaikowski.
De vier saxofonisten zijn Roy Hovens, Jos Dobbelstein, Jean-Pierre Cnoops en Richard Alberts. Hun opleiding volgden zij aan de conservatoria van Den Haag, Maastricht, Enschede en Amsterdam. Muzikanten met een grote staat van dienst. Zij ontvingen vele prijzen en onderscheidingen, variërend van de predikaten Cum Laude tot prijzen als de Hustinxprijs of de Vriendenkrans van Het Koninklijk Concertgebouw en het Concertgebouworkest. Het Mosa Saxofoonkwartet onderscheidt zich door originele programmering en samenwerking met solisten, ensembles en andere kunstdisciplines. Zo werkten zij afgelopen jaren samen met onder andere mezzo sopraan Fenna Ograjensek, bas bariton Hubert Claessens, pianiste Jet Janssen en kamerkoor Studium Chorale. Naast oorspronkelijk repertoire voor saxofoonkwartet speelt het Mosa Saxofoonkwartet bewerkingen, veelal van eigen hand. Daarbij put het inspiratie uit de enorme hoeveelheid muziek die in de voorbije eeuwen is geschreven.

Aanvang concert 11.30 uur (kassa open vanaf 10.45 uur). De entree bedraagt € 15 en dat is inclusief een gratis kop koffie/thee bij ontvangst en een consumptie naar keuze na afloop van het concert.

Muziek Klassiek Gulpen is een serie van 6 zondagochtendconcerten, elk jaar (al 26 jaar!) in de periode oktober t/m april

Organisatie / informatie:
Stichting Muziek Klassiek Gulpen
L. Hermans, voorzitter-secretaris, tevens contactadres:
tel. 043-4511602, Hamerstraat 8A, 6287 NG Eys, l.hermans-zwitserlood@hetnet.nl
P. Caelen, artistiek leider
H. Heussen, penningmeester

Korting entree concerten Muziek Klassiek Gulpen 
Bij reservering van 3 respectievelijk 6 zondagochtendconcerten betaalt u € 37,50 (in plaats van € 45)  respectievelijk € 75 (in plaats van € 90). Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij voorzitter-secretaris van de Stichting Muziek Klassiek Gulpen, de heer Leo Hermans.

 

Evenement info & Locatie

Kaart niet beschikbaar

Datum: 07/04/2019
Tijdstip: 11:30 - 13:00

Locatie: Herberg De Zwarte Ruiter