Vandaag het eerste zondagochtendconcert van ons nieuwe seizoen Muziek Klassiek Gulpen. Voor u treedt op Kasper Schonewille op vleugel.

Kasper is vól van muziek. Zijn solistische optredens en de deelname in kamermuziekensembles krijgen, terecht, steeds meer aandacht en de deelname aan nationale- en internationale muziekconcoursen, waarbij hij regelmatig in de prijzen valt ( zie zijn cv op kasperschonewille.nl ) doen zijn reputatie groeien. Het is beslist de moeite waard de carrière van deze jonge pianist te volgen.

Aanvang concert 11.30 uur (kassa open vanaf 10.45 uur). De entree bedraagt € 15 en dat is inclusief een gratis kop koffie/thee bij ontvangst en een consumptie naar keuze na afloop van het concert.

Muziek Klassiek Gulpen (voorheen genaamd “Herbergh Artistiek”) is (al 27 jaar!) een serie van 6 zondagochtendconcerten in de periode oktober t/m april in Herberg de Zwarte Ruiter.

kasper schonewille (2)Organisatie / informatie:
Stichting Muziek Klassiek Gulpen
L. Hermans, voorzitter-secretaris, tevens contactadres:
tel. 043-4511602, Hamerstraat 8A, 6287 NG Eys, l.hermans-zwitserlood@hetnet.nl
P. Caelen, artistiek leider
H. Heussen, penningmeester

Korting entree concerten Muziek Klassiek Gulpen 
Bij reservering van 3 respectievelijk 6 zondagochtendconcerten betaalt u € 37,50 (in plaats van € 45)  respectievelijk € 75 (in plaats van € 90). Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij voorzitter-secretaris van de Stichting Muziek Klassiek Gulpen, de heer Leo Hermans.

Evenement info & Locatie

Kaart wordt geladen...

Datum: 13/10/2019
Tijdstip: 11:30 - 13:00

Locatie: Herberg De Zwarte Ruiter