volodja balzalorskyZondag 24 november vindt het tweede zondagochtendconcert plaats van de serie van 6 concerten “Muziek Klassiek Gulpen”. Voor u treden op Volodia Balzalosrky (viool) en Peter Caelen (vleugel).
De Sloveense violist Volodja Balzalorsky en de Nederlandse pianist Peter Caelen spelen sinds 2017 samen. Inmiddels traden ze op in heel Europa en China. Zo maakten ze een tournee van twaalf concerten door heel China met de complete werken van Johannes Brahms, waren ze te gast op het Alba Festival in Italië en traden ze recent nog op tijdens het festival Krakow Musical Autumn. Op het programma staan werken van Antonín Dvorák, Léos Janacék en Johannes Brahms. Aanvang: 11.30 uur.
Kassa open vanaf 10.45 uur. De entree bedraagt €17,50 en dat is inclusief een kop koffie / thee bij de ontvangst en een consumptie naar keuze na afloop van het concert.
Aansluitend aan het concert vindt de opening plaats van de expositie van schilderijen / mixed media werken van Marjon Bessems. De tentoonstelling van nieuw werk van Marjon duurt 6 weken, tot 5 januari 2020.
peter caelen

Evenement info & Locatie

Kaart wordt geladen...

Datum: 24/11/2019
Tijdstip: 11:30 - 13:00

Locatie: Herberg De Zwarte Ruiter