Vandaag het 4e van de serie van 6 zondagochtendconcerten Muziek Klassiek Gulpen: Het damestrio Santres speelt werken van Wolfgang Amadeus Mozart en Felix Mendelssohn.

Trio Santres is een pianotrio gevormd door Aya Kitaoka (viool), Sofia Llucia (cello) en Anna Michels (piano). Het trio creëert hun unieke geluid door hun verschillende achtergronden (Japans, Spaans en Schots) en hun liefde voor de klassieke muziek te combineren. In 2018 won het trio de tweede prijs op de Anton Garcia Abril International Chamber Music Competition in Spanje. De musici studeren momenteel aan het Conservatorium van Maastricht in Nederland bij de beroemde pianist Anastasia Safanova. Het aankomende seizoen geeft het pianotrio ook concerten in o.a. Zaragoza (Spanje), Edinburgh (Schotland), Tokyo (Japan) en Maastricht.

Aanvang concert 11.30 uur. Kassa open 10.45 uur. De entree bedraagt € 17,50. Behalve een kop koffie/thee bij de ontvangst is ook een gratis consumptie naar keuze (wijn, bier, fris, koffie of thee) bij de entreeprijs inbegrepen. We rekenen weer op uw gewaardeerde belangstelling voor onze zondagochtendconcerten !

Volgende concerten Muziek Klassiek Gulpen: Zondag 8 maart Hanneke Rouw (cello) en Sofia Vasheruk (piano) met werken van Sergei Rachmaninoff en Johannes Brahms.

Zondag 5 april tenslotte zijn bij ons te gast de sopraan Eleonora Leoncine en de pianist Roger Braun.Het uit te voeren programma zal t.z.t. bekend worden gemaakt.

 

Evenement info & Locatie

Kaart wordt geladen...

Datum: 02/02/2020
Tijdstip: 11:30 - 13:00

Locatie: Herberg De Zwarte Ruiter