Voorgerechten
-
Hertencarpaccio16,50truffelcreme • rucola • pitten • oude kaas
-
Gerookte eendenborst15,50roodlof • bloedsinaasappel
-
Garnalenkroketjes15,50ravigotte • salade • toast
-
Gerookte zalm15,50mierikswortelcreme • toast
-
Salade geitenkaas14,50spek • walnoot • peer
-
Carpaccio van knolselderij (v)13,50olijfolie • rozemarijnzout • cashewnoten • oude kaas
-
Proeverijtje16,50Proeverijtje • 3 voorgerechtjes
Soepen
-
Limburgse mosterdsoep8,50wijnzuurkool • spekjes
-
Gegratineerde uiensoep8,50
-
Soep van de dagdagprijswisselend

Hoofdgerechten vlees
-
Gerecht van de Chef: wilddagprijswisselend aanbod
-
Runderbiefstuk26,50Blanc Bleu Belge rund • jachtsaus
-
Zuurvlees19,50huisgemaakte Zuid-Limburgse specialiteit • rundvlees
-
Spaakhammetje22,50herfstgarnituur • mosterdjus
-
Kipfilet21,50romige knoflooksaus • gratin
-
Saté van varkenshaas19,50pindasaus • atjar • kroepoek

Hoofdgerechten vis
-
Vis van de dagdagprijswisselend gerecht
-
Limburgse forel22,50afgeblust met witte wijn • amandelen
-
Zalmfilet24,50op de huid gebakken • dijonnaise

Hoofdgerechten vegetarisch
-
Shakshuka18,50licht pittige tomaten-paprika stoof • gepocheerde eieren • brood • salade
-
Maaltijdsalade Val-Dieu kaas18,50walnoten • honing • druif • zontomaat
-
Vega verrassing van de Chef18,50wisselend gerecht
De hoofdgerechten worden geserveerd met verse seizoensgroenten
Desserts
-
Chefs Special8,50verrassingsdessert van de chef • wisselend
-
Dame Blanche8,50vanille ijs • warme chocoladesaus • slagroom
-
Carrot cake8,50vanille ijs • caramel • slagroom
-
Italiaanse zabaglione8,50met vanille ijs • speculaas crumble
-
Appel crumble8,50vanille ijs • slagroom
-
Kaasplankje14,503 streekkaasjes • stroop • kletzenbrood

Speciale Koffies
-
Koffie Zwarte Ruiter8,00
-
Koffie Heuvelland8,00
-
Hasseltse koffie8,00
-
Limburgse koffie8,00met Els en slagroom
-
Irish coffee8,00met whiskey en slagroom
-
Italiaanse koffie8,00met Amaretto en slagroom
-
Franse koffie8,00met Grand Marnier en slagroom
-
Spaanse koffie8,00met Licor 43 en slagroom



